Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar


 
ALPINA CARAVELLE 28 Големина на тркали/број на брзини: 28"/1 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Амортизер: HI-TE..
12.500 ден
ALPINA BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
14.900 ден
ALPINA BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
14.900 ден
ALPINA BOHEMiA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28"/ 6 ..
14.900 ден
ALPINA BOHEMIA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28"/ 6 ..
14.900 ден
ALPINA BUFFALO     Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18     Рам: HI TE..
12.900 ден
ALPINA BUFFALO     Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18 ..
12.900 ден
ALPINA BUFFALO FS DISC Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилуш..
13.900 ден
ВЕЛОСИПЕД кој се препорачува за деца од  8год до 12год  возраст ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА / ..
12.900 ден
ВЕЛОСИПЕР   кој се препорачува за деца со возраст од 5,5год до 8,5 Големина на тркало / Б..
10.900 ден
ВЕЛОСИПЕР   кој се препорачува за деца со возраст од 5,5год до 8,5 Големина на тркало / Б..
10.900 ден
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бр..
7.500 ден
Loading...
Loading...
Loading...