Попусти

Прикажи:
Сортирање По:
BOOST JUPPI 16" -19%
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бр..
7.500 ден 6.100 ден
BOOSTER PLASMA 20" -10%
Detski velosiped  za vozrast od 5 - 8 godini / visina na dete od 110 - 135 cm    G..
9.900 ден 8.910 ден
BOOSTER PLASMA 24" -10%
IDEALEN ZA DECA SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzin..
10.500 ден 9.450 ден
BOOSTER PLASMA PINK 20" -10%
Detski velosiped  za vozrast od 5 - 8 godini / visina na dete od 110 - 135 cm    G..
9.900 ден 8.910 ден
BOOSTER TURBO 24" -10%
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzini:..
10.500 ден 9.450 ден
BOOSTER VIVA GREEN -12%
BOOSTER VIVA 28" контра кочење Големина на тркала: 28" Рам:..
12.900 ден 11.352 ден
BOOSTER VIVA SILVER -10%
BOOSTER VIVA 28" контра кочење Големина на тркала: 28" Рам:..
12.900 ден 11.610 ден
POLAR BOHEMIA 26" 6 БРЗИНИ GREEN -10%
POLAR BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
15.900 ден 14.310 ден
POLAR BOHEMIA 28 "  6 БРЗИНИ BLACK -10%
POLAR BOHEMiA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28"/ 6 ..
15.900 ден 14.310 ден
POLAR ALASKA 20" ALU DISK Нов -10%
POLAR ALASKA 20 DISK Големина на тркала / број на брзини: 20"/6 Рам: ALUMINUM Амортизер: ..
18.900 ден 17.010 ден
POLAR ALASKA 24" ALY DISK Нов -10%
POLAR ALASKA 24 DISK Големина на тркала / број на брзини: 24"/21 Рам: ALUMINUM Амортизер:..
19.900 ден 17.910 ден
POLAR BOHEMIA 26" 6 БРЗИНИ BLACK -10%
POLAR BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
15.900 ден 14.310 ден
Loading...
Loading...
Loading...