Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Останато

· Избегнува и поправa пункции на сите видови на внатрешни и надворешни гуми · Затвара дупки до Ø 3 ..
690 ден
..
990 ден
2 РЕФЛЕКТИВНИ ЛЕНТИ ЗА РАКА И НОГА..
250 ден
Полиспорт детско седиште за на багажник Носивост 22кг..
3.150 ден
СТАНДАРДИ - TÜV GS - EN 14344 НОСИВОСТ 9 ДО 22 kg ТЕЌИНА НА СЕДЛО 3,25kg ДИМЕНЗИИ  ШИРИ..
3.800 ден
Тежина на дете: 9-22 кг Тежина на седиштето: 3,13 кг Безбедност: - 3 точки на сигурносни затег..
3.150 ден
SCOTT ПОДПИРАЧ 26"-29"..
1.100 ден
4 решенија во едно одмастува. чистач подмачкувач зачтитувач..
590 ден
Спреј BIKE CLEANER na ZEFAL Спреј создаден за брзо и ефикасно чистење на вашите диск кочници..
650 ден
ИДЕАЛНО ЗА СУВО ВРЕМЕ ОДЛИЧНА ЗАШТИТА ПРОТИВ РЃОСУВАЊЕ  АБЕЊЕ БРЗО ТРОШЕЊЕ..
390 ден
ИДЕАЛНО  МАСЛО ЗА СИТЕ НАДВОРЕШНИ УСЛОВИ..
390 ден
ЗЕФАЛ  РОДЕО компатибилен за димензија на кол  Ø 25,4 - 31,8 mm. за 26" i 28" го..
2.700 ден
Loading...
Loading...
Loading...