Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Предни Запчаници

SHIMANO FC M552 10SPEED DYNA SYS -36%
24-32-42..
8.900 ден 5.696 ден
..
1.690 ден
ЗА 7-/8- БРЗИНИ   HG ЛАНЦИ · Звезди 42-32-22 запци (метални)· ·Курбла материјал  Ал..
2.490 ден
SHIMANO PRENOS FC-M675 SLX -24%
40x28 или 38x24 Тежина 850г..
8.700 ден 6.612 ден
SHIMANO PRENOS FC-M785 XT -28%
40X28 ИЛИ 38Х24 weight 810 grams..
13.100 ден 9.432 ден
Број на забци: 42-34-24 Должина на курбла: 170mm Материјал: Челик, ПВЦ..
890 ден
Број на забци: 48-38-28 Должина на курбла: 170mm Материјал: Челик, ПВЦ..
890 ден
Loading...
Loading...
Loading...