Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Менувачи

ДЕСЕН  ШАЛТЕР ЗАДЕН SLX  SHIMANO  11 SPEED  SLX SL-M7000-R..
3.290 ден
SHIMANO  ЗАД. МЕНУВАЧ RD-TY300 ZA  6 I 7 BRZINI +AD8..
890 ден
SHIMANO  ЗАДЕН МЕНУВАЧ RD-M2000 ALTYS   9BRZ...
2.090 ден
SHIMANO  ЗАДЕН МЕНУВАЧ RD-M310 ALTYS  7/8BRZ...
1.690 ден
ДЕСЕН ШАЛТЕР    sl m7100R..
3.290 ден
SHIMANO  ШАЛТЕРИ  SL TZ 500  3X6  FRICTION..
990 ден
 7-/8-/9-speed compatible, long cage · Wide Link version for precise shifting  · 11-toot..
2.790 ден
 7-/8-/9-speed compatible, long cage · Wide Link version for precise shifting  · 11-toot..
3.690 ден
FEATURES Features Wide link design increases durability and precise shift..
1.890 ден
SHIMANO DEORE FD-M610/615 34.9  TOP SWING..
1.510 ден
ПРЕДЕН МЕНУВАЧ  ШИМАНО ФДТХ50  ДУАЛ ПУЛ  ..
550 ден
За сите 6 и 7 брзински касети  и одговара скоро на сите рамки..
550 ден
Loading...
Loading...
Loading...