Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Менувачи

SHIMANO TOURNEY  заден менувач со МУТЕР компатибилен за 6 и 7 брзински задни запчаници..
890 ден
 7-/8-/9-speed compatible, long cage · Wide Link version for precise shifting  · 11-toot..
2.790 ден
 7-/8-/9-speed compatible, long cage · Wide Link version for precise shifting  · 11-toot..
3.690 ден
FEATURES Features Wide link design increases durability and precise shift..
1.890 ден
SHIMANO DEORE FD-M610/615 34.9  TOP SWING..
1.510 ден
ПРЕДЕН МЕНУВАЧ  ШИМАНО ФДТХ50  ДУАЛ ПУЛ  ..
550 ден
За сите 6 и 7 брзински касети  и одговара скоро на сите рамки..
550 ден
DYNA SYS • Long cage design is ideal for 3x10 drivetrains • SGS CAPACITY: 43T • Weight: 234g..
2.900 ден
SGS suitable for wider ratio drivetrains (total capacity 43t) Shadow+ design reduces chain boun..
3.600 ден
SHIMANO TOURNEY  заден менувач со ушка компатибилен за 6 и 7 брзински задни запчаници..
750 ден
SHIMANO ST-EF65 3X8 -50%
SALTERI ST-EF65 3X8..
2.600 ден 1.300 ден
Loading...
Loading...
Loading...