Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar


 
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 4-6 год. / 95-120 cm Рам: Челичен Вилушка: Челичн..
8.900 ден
BOOSTER GALAXY FS  26" Нов
MTB Fun.. Велосипед со диск кочници за лесно и умерено возење по средени патеки. ..
13.900 ден
BOOSTER GALAXY FS  26" Нов
MTB Fun.. Велосипед со диск кочници за лесно и умерено возење по средени патеки. ..
13.900 ден
BOOSTER VIVA 28" контра кочење Големина на тркала: 28" Рам:..
13.900 ден
POLAR ALASKA 20 DISK Големина на тркала / број на брзини: 20"/6 Рам: ALUMINUM Амортизер: ..
19.900 ден
POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALU..
22.900 ден
POLAR ATHENA Рачки за ..
20.900 ден
POLAR FORESTER  PRO Нов
          Големиниа  на тркала/ бр на ..
35.900 ден
POLAR FORESTER 28" Нов
FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 ..
24.900 ден
FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 ..
24.900 ден
  FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: ..
24.900 ден
POLAR FORESTER LADY 28" V brake  24SPEED Нов
       FORESTER COMP   Големина на трка..
24.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...