Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar


 
POlar JR  16" POLICE -15%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 4-6 год. / 95-120 cm Рам: Челичен Вилушка: Челичн..
9.900 ден 8.415 ден
BOOSTER GALAXY  26" Mech-Disc Нов -25%
    Модел: Booster Galaxy FS Disc     Големина на тркала: 26" &nbs..
18.900 ден 14.175 ден
BOOSTER GALAXY  26" Mech-Disc Нов -25%
    Модел: Booster Galaxy FS Disc     Големина на тркала: 26" &nbs..
18.900 ден 14.175 ден
BOOSTER GALAXY  26" V - BRAKE Нов -25%
    Модел: Booster Galaxy FS Disc     Големина на тркала: 26" &nbs..
15.900 ден 11.925 ден
BOOSTER GALAXY FS  26" -25%
MTB Fun.. Велосипед со диск кочници за лесно и умерено возење по средени патеки. ..
18.900 ден 14.175 ден
BOOSTER GALAXY FS  26" -25%
MTB Fun.. Велосипед со диск кочници за лесно и умерено возење по средени патеки. ..
18.900 ден 14.175 ден
BOOSTER TURBO 200   20 ORANGE -25%
МОДЕЛ: Booster Turbo 200 ГОЛЕМНА НА ТРКАЛО: 20" БРОЈ НА БРЗИНИ: 1x6..
11.900 ден 8.925 ден
МОДЕЛ: Booster Turbo 200 ГОЛЕМНА НА ТРКАЛО: 20" БРОЈ НА БРЗИНИ: 1x6..
11.900 ден
МОДЕЛ: Booster Turbo 200 ГОЛЕМНА НА ТРКАЛО: 20" БРОЈ НА БРЗИНИ: 1x6..
11.900 ден
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzini:..
12.900 ден
BOOSTER TURBO 240  24" BLACK -25%
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj N..
12.900 ден 9.675 ден
BOOSTER TURBO 240  24" BLACKORANGE -25%
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj N..
12.900 ден 9.675 ден
Loading...
Loading...
Loading...