KENDA

Прикажи:
Подреди по:
Димензија: 622 x 32                  622 x 28   ..
690 ден

Димензија: KENDA вн. гума  12 1/2X1.75 AV..
200 ден

Димензија: 16 ZA DETSKI VELOSIPED..
200 ден

Димензија: 26x1.9/2.125..
250 ден

Димензија: 1.9/2.3 AV..
350 ден

Димензија: 700x18-23c..
300 ден

· Избегнува и поправa пункции на сите видови на внатрешни и надворешни гуми · Затвара дупки до Ø 3 ..
690 ден

ДИМЕНЗИЈА  К879  16X2,0..
350 ден

Loading...
Loading...
Loading...