Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Шалтери

КОМПАТИБИЛНИ ЗА ШАЛТЕРИ - Ultegra ST-6800 - 105 ST-5800 - Tiagra ST-4700 - Tiagra ST-4703..
990 ден
КОМПАТИБИЛНИ ЗА Shimano Ultegra ST-R8000 105 ST-R7000 2x11-speed ST..
990 ден
SHIMANO    рево шалтери грип шифт   3 х7..
830 ден
SHIMANO  ШАЛТЕР ДЕСЕН SL-M5100-R DEORE  11SP...
5.690 ден
SHIMANO  ШАЛТЕР ДЕСЕН SL-M6100-R DEORE  12SP...
2.990 ден
SHIMANO  ШАЛТЕРИ  SL-M6000-LR DEORE 2/3Х10SP..
5.690 ден
SHIMANO SHALTERI XT SL M780 -35%
SHIMANO SL-M780 XT 3X10 ..
6.650 ден 4.323 ден
ШАЛТЕРИ  ШИМАНО  3Х7..
830 ден
SHIUMANO SALTERI 3X7..
2.390 ден
SHALTERI SHIMANO  3X8 BRZINI..
1.990 ден
SHIMANO ST-EF65 3X8 -50%
SALTERI ST-EF65 3X8..
2.600 ден 1.300 ден
..
2.690 ден
Loading...
Loading...
Loading...