Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Главини

SHIMANO HB-M475 PREDNA GLAVINA 6 BOLT 32/36H..
1.690 ден
SHIMANO  ГЛАВИНА FH-TY500 36H..
1.090 ден
SHIMANO  задна главина  FH-MT200-B 32h boost..
1.390 ден
SHIMANO  предна главина  HB-M3050  32H   center lock..
1.290 ден
SHIMANO  предна главина  HB-MT200  32H 36H center lock..
890 ден
SHIMANO  предна главина  HB-TX506 6 bolt  32H..
990 ден
ШИМАНО ГЛАВИНА ЗАДНА  32 И 36 ДУПКИ ОПЦИЈА  ЗА   8/9 БРЗИНСКА КАСЕТА ТЕЖИНА :&n..
2.390 ден
SHIMANO XT HB-M756 -35%
SHIMANO HB-M-756L 32H..
2.490 ден 1.619 ден
Главина задна SHIMANO FH-TX505-8 CENTER LOCK 32H   8/9/10 KASETA COMPATIBLE 8-10 speed,..
1.190 ден
Главина задна SHIMANO FH-M3050 CENTER LOCK 32H   8/9/10 KASETA COMPATIBLE OLD 135MM, AXL..
1.890 ден
Loading...
Loading...
Loading...