Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Детски

BOOSTER PLASMA  20" -10%
Detski velosiped  za vozrast od 5 - 8 godini / visina na dete od 110 - 135 cm    G..
9.900 ден 8.910 ден
BOOSTER PLASMA 24" -10%
IDEALEN ZA DECA SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzin..
10.500 ден 9.450 ден
BOOSTER PLASMA PINK  20" -10%
Detski velosiped  za vozrast od 5 - 8 godini / visina na dete od 110 - 135 cm    G..
9.900 ден 8.910 ден
BOOSTER TURBO  24" -10%
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzini:..
10.500 ден 9.450 ден
POlar JR  14" POLICE -10%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 3-5 год. / 90-101 cm Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Ф..
7.900 ден 7.110 ден
POlar JR  14" ROCKET -10%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 3-5 год. / 90-101 cm Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Ф..
7.900 ден 7.110 ден
POlar JR  16" ROCKET -10%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 4-6 год. / 95-120 cm Рам: Челичен Вилушка: Челичн..
7.900 ден 7.110 ден
POlar JR  20" Dino -10%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 6-9 год. / 120-130 cm Рам: Челичен Вилушка: Челична/ ..
7.900 ден 7.110 ден
POLAR JR 18 SPRING -10%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 5-8 год. / 100-125 cm Рам: Челичен Вилушка: Челична..
7.900 ден 7.110 ден
POLAR JR 18"  ФУТБАЛ -10%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 5-8 год. / 100-125 cm Рам: Челичен Вилушка: Челична..
7.900 ден 7.110 ден
POLAR JR 18" ICE CREAM -10%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 5-8 год. / 100-125 cm Рам: Челичен Вилушка: Челична..
7.900 ден 7.110 ден
POLAR JR 18" ракета -10%
ВОЗРАСТ  (години и висина на дете) 6-9 год. / 120-130 cm Рам: Челичен Вилушка: Челична/ ..
7.900 ден 7.110 ден
Loading...
Loading...
Loading...