Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar


 
ALPINA BOHEMIA 26"  6  БР. BLACK Нов -10%
ALPINA BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
14.900 ден 13.410 ден
ALPINA BOHEMIA 26"  6  БРЗИНИ GREEN -10%
ALPINA BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
14.900 ден 13.410 ден
ALPINA BOHEMIA 28 "   6  БРЗИНИ BLACK -10%
ALPINA BOHEMiA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28"/ 6 ..
14.900 ден 13.410 ден
ALPINA BUFFALO     Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18     Рам: HI TE..
12.900 ден
ALPINA BUFFALO FS DISC Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилуш..
13.900 ден
ВЕЛОСИПЕД кој се препорачува за деца од  8год до 12год  возраст ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА / ..
12.900 ден
ALPINA SKELETON 24" -10%
ВЕЛОСИПЕД кој се препорачува за деца од  8год до 12год  возраст ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА / ..
12.900 ден 11.610 ден
BOOST JUPPI 16" -19%
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бр..
7.500 ден 6.100 ден
BOOSTER VIVA GREEN -12%
BOOSTER VIVA 28" контра кочење Големина на тркала: 28" Рам:..
12.900 ден 11.352 ден
BOOSTER VIVA SILVER -10%
BOOSTER VIVA 28" контра кочење Големина на тркала: 28" Рам:..
12.900 ден 11.610 ден
ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО / БРОЈ БРЗИНИ: 26'' / 18 РАМ: HI TEN ČELIK ВИЉУШКА: HI-TEN ČELIK ГАРНИ..
12.900 ден
ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО / БРОЈ БРЗИНИ: 26'' / 18 РАМ: HI TEN ČELIK ВИЉУШКА: HI-TEN ČELIK ГАРНИ..
12.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...