Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Alpina

ALPINA BOHEMIA  6  БРЗИНИ BLACK -20%
ALPINA BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
14.900 ден 11.900 ден
ALPINA BOHEMIA  6  БРЗИНИ GREEN -20%
ALPINA BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
14.900 ден 11.900 ден
ALPINA BOHEMIA 28 "   6  БРЗИНИ BLACK -20%
ALPINA BOHEMiA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28"/ 6 ..
14.900 ден 11.900 ден
ALPINA BOHEMIA 28 "   6  БРЗИНИ GREEN -20%
ALPINA BOHEMIA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28"/ 6 ..
14.900 ден 11.900 ден
ALPINA BUFFALO     Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18     Рам: HI TE..
12.900 ден
ALPINA BUFFALO FS DISC Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилуш..
13.900 ден
ALPINA RAINBOW 20 РАМКА: HI-TEN čelik ВИЉУШКА: HI-TEN čelik ГАРНИТУРА1" NAVOJ СТЕМ: ČELIK 22.2/6..
10.900 ден
ВЕЛОСИПЕД кој се препорачува за деца од  8год до 12год  возраст ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА / ..
12.900 ден
ВЕЛОСИПЕД кој се препорачува за деца од  8год над  125см  висина ГОЛЕМИНА НА ТРК..
12.900 ден
MACCINA SIERRA 26" Нов
ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО / БРОЈ БРЗИНИ: 26'' / 18 РАМ: HI TEN ČELIK ВИЉУШКА: HI-TEN ČELIK ГАРНИ..
12.900 ден
Големина на рам:    19" (48cm) Големина на тркала:    28" Рам: ..
11.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...