Ресетирај
Цена
Категории
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Велосипеди

ALPINA BOHEMIA  6  БРЗИНИ BLACK -20%
ALPINA BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
14.900 ден 11.900 ден
ALPINA BOHEMIA  6  БРЗИНИ GREEN -20%
ALPINA BOHEMIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
14.900 ден 11.900 ден
ALPINA BOHEMIA 28 "   6  БРЗИНИ BLACK -20%
ALPINA BOHEMiA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28"/ 6 ..
14.900 ден 11.900 ден
ALPINA BOHEMIA 28 "   6  БРЗИНИ GREEN -20%
ALPINA BOHEMIA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28"/ 6 ..
14.900 ден 11.900 ден
ALPINA BUFFALO     Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18     Рам: HI TE..
12.900 ден
ALPINA BUFFALO FS DISC Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилуш..
13.900 ден
ALPINA RAINBOW 20 РАМКА: HI-TEN čelik ВИЉУШКА: HI-TEN čelik ГАРНИТУРА1" NAVOJ СТЕМ: ČELIK 22.2/6..
10.900 ден
ALPINA RAINBOW 20 РАМКА: HI-TEN čelik ВИЉУШКА: HI-TEN čelik ГАРНИТУРА1" NAVOJ СТЕМ: ČELIK 22.2/6..
10.900 ден
ВЕЛОСИПЕД кој се препорачува за деца од  8год до 12год  возраст ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА / ..
12.900 ден
ВЕЛОСИПЕД кој се препорачува за деца од  8год над  125см  висина ГОЛЕМИНА НА ТРК..
12.900 ден
РАМКА: 28" Cross, AL-6061 lite alloy custom tubing, T4/T6 heat treated, 3D-dropout, internal ca..
36.900 ден
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бр..
7.500 ден
Loading...
Loading...
Loading...